Heliomare kiest voor narrowcasting Channel4all

vrijdag 9 juli 2010

Heliomare geeft professionele aandacht aan mensen met een beperking. De organisatie ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij wonen, arbeidsintegratie, onderwijs, dagbesteding, revalidatie en sport.

Verschillende vestigingen van Heliomare zijn uitgerust met ‘Chaboma’, de narrowcasting oplossing van Channel4all. Door het strategisch inzetten van deze totaaloplossing kan er nog effectiever en directer worden gecommuniceerd naar verschillende doelgroepen, zoals cliënt of patiënt, leerling of cursist, familielid of bezoeker en zelfs het eigen personeel.

REA College locatie Heliomare biedt beroepsopleidingen aan jongeren met een arbeidshandicap die niet het reguliere onderwijs kunnen volgen. Het communicatiekanaal van het REA College binnen de narrowcasting oplossing is speciaal ingericht om effectief te kunnen communiceren met leerlingen en cursisten. Belangrijke mededelingen omtrent opleidingen worden hier direct getoond, afgewisseld met algemeen nieuws van Heliomare.

Tevens zijn twee schermen geplaatst in het restaurant van de Heliomare, de Orangerie. Het restaurant heeft een uitgebreid assortiment met een dagelijks wisselende samenstelling van een warme maaltijd, warme snacks, koude snacks en diverse soepen. De schermen in het restaurant worden gebruikt om bezoekers te attenderen op het assortiment van vandaag en morgen, aangevuld met onder andere algemeen Heliomare nieuws.

Door het inzetten van Chaboma binnen de Heliomare, beschikt de organisatie over een betrouwbare oplossing waar de ICT afdeling van de organisatie verder geen omkijken meer naar heeft. Door de grote flexibiliteit van Chaboma en het resultaatgericht inzetten van verschillende communicatiekanalen binnen één organisatie kunnen de verschillende doelgroepen op locatie direct eenvoudig en effectief worden bereikt.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

« terug

Wellantcollege Schoolcasting
Channel4all - t. 088 90 90 444 - f. 088 90 90 499 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden