Wellantcollege uitgerust met 'Schoolcasting' van Channel4all

vrijdag 2 juli 2010

Meerdere vestigingen van Wellantcollege hebben gekozen voor effectieve interne communicatie naar leerlingen en docenten met de narrowcasting oplossing 'Schoolcasting' van Channel4all. Op verschillende strategische plekken binnen Wellantcollege zijn beeldschermen geplaatst om leerlingen en docenten direct van informatie te voorzien.

Dankzij Schoolcasting zien leerlingen in één oogopslag of er roosterwijzigingen zijn voor de komende tijd. Naast roosterinformatie tonen de uitzendpunten belangrijke mededelingen en specifieke informatie voor leerlingen of docenten.

In de vestiging Houten is een communicatiekanaal voor docenten ingericht die aan een beeldscherm in de docentenkamer is gekoppeld. Hierop worden roosterwijzigingen en belangrijke mededelingen expliciet voor docenten getoond.

Schoolcasting werkt met de betrouwbare narrowcasting software Chaboma. Dit solide systeem is flexibel in te richten, waardoor het volledig aansluit op de structuur en workflow van de organisatie.

Schoolcasting werkt met energiezuinige apparatuur. Daardoor zijn de energiekosten laag en wordt het milieu minder belast. Daarnaast staat service bij Channel4all hoog in het vaandel. Bij eventuele gebruikersvragen over het systeem staat de helpdesk klaar om deze vragen te beantwoorden.

Schoolcasting is erop ingericht om te communiceren met het roosterpakket van de onderwijsinstelling. Een koppeling tussen deze twee systemen maakt het mogelijk om roosterwijzigingen in het schoolsysteem in te voeren waarna de wijzigingen automatisch op de beeldschermen in de school verschijnen, zonder dat daar extra handelingen voor nodig zijn.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

« terug

Wellantcollege Schoolcasting
Channel4all - t. 088 90 90 444 - f. 088 90 90 499 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden