Vijftien schermen voor Sportbedrijf Alkmaar

Alkmaarse sportcomplexen uitgerust met narrowcasting

dinsdag 1 december 2009

Vanaf woensdag 4 november is de plaatsing van schermen binnen Sportbedrijf Alkmaar begonnen. De installatie is van start gegaan bij ijsbaan 'De Meent' en vervolgens uitgebreid naar zwembaden 'Hoornse Vaart' en 'De Hout'.

Er zijn maar liefst 15 schermen opgehangen in de Alkmaarse sportcomplexen. Door de gehele complexen is informatie te vinden via het nieuwe narrowcasting kanaal. Er draaien o.a. beelden van lokaal en nationaal (sport)nieuws en actuele overzichten van evenement- en complexinformatie, inclusief openingstijden.

Voor het netwerk bij Sportbedrijf Alkmaar is er speciale aandacht voor adverteerders. Zij hebben de mogelijkheid om hun advertentiecampagne via de schermen te publiceren. Interessant voor adverteerders die hun doelgroep met een krachtig medium willen bereiken.

De complexen zijn alle drie in beheer van Gemeente Alkmaar. Narrowcasting wordt steeds meer toegepast bij gemeentelijke instanties, nu ook in Alkmaar is de interne en externe communicatie gedigitaliseerd met behulp van de door Channel4all geplaatste beeldschermen.

« terug

Vijftien schermen voor Sportbedrijf Alkmaar
Channel4all - t. 0226 34 31 30 - f. 0226 34 38 10 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden