Tuincentrum Osdorp kiest narrowcasting van Channel4all

Meer dan 20 schermen en nummerautomaat

vrijdag 15 mei 2009

Tuincentrum Osdorp heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Channel4all. Meer dan 20 schermen zijn verdeeld over verschillende afdelingen van dit 16.000 m2 overdekt winkelplezier.

Het tuincentrum, gestart in 1960, is een echt familibedrijf. Met een ruim assortiment van inmiddels meer dan 40.000 artikelen op een oppervlak van 3,3 hectare kunt u gerust een hele dag naar hartelust winkelen. Naast de traditionele artikelen, alles op het gebied van planten voor binnen en voor buiten, zijn er vele assortiment groepen aangehaakt die zoals (tuin)gereedschap, sfeerartikelen voor binnen en buiten en kerstartikelen. Om deze producten nog beter aan de man te brengen is er gekozen voor een moderne oplossing, narrowcasting van Channel4all.

Het tuincentrum maakt gebruik van verschillende kanalen, zodat op elke afdeling categorie specifieke content kan worden weergeven. Zo kunnen huidige aanbiedingen of nieuwe producten extra aandacht krijgen. Daarnaast kan er informatie worden getoond over bijvoorbeeld openingstijden.

In het tuincentrum is ook een eet- en drinkgelegenheid aanwezig. Ook hier is gebruik gemaakt van moderne technieken. In het gezellige restaurant gebruikt het tuincentrum de ge´ntegreerde nummerautomaat functionaliteit om u goed van dienst te kunnen zijn.

« terug

Tuincentrum Osdorp kiest narrowcasting van Channel4all
Channel4all - t. 0226 34 31 30 - f. 0226 34 38 10 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden