Smullers nieuwe stijl open in Leiden

Stationscafetaria's van Smullers krijgen een complete makeover.

woensdag 29 april 2009

Afgelopen dinsdag opende judoka Dennis van der Geest, ambassadeur van de campagne Verantwoord Frituren, de eerste, compleet vernieuwde Smullers op Proefstation Leiden. Het assortiment is uitgebreid met gezonde keuzes zoals wraps salades en fruit. De inrichting is modern en transparant geworden, zodat de klant kan meekijken met de bereiding. Ook de traditionele snacks zijn verbeterd en waar mogelijk gezonder gemaakt. De eigen Smullers rundvleeskroket is vrij van kunstmatige toevoegingen en wordt gefrituurd in verantwoord frituurvet.

Energiebesparing

Ook wat betreft de apparatuur in de winkel is voor een verantwoorde invulling gekozen. De nieuwe Smullersvestiging verbruikt ruim 40% minder energie door de toepassing van een energiezuinige bakwand en dichte koelingen.

Tevens is gekozen voor de energiezuinige narrowcasting oplossing van Channel4all. De 5 digitale Philips schermen die worden ingezet als prijslijsten en actieschermen, ondersteunen diverse technieken om het stroomverbruik van het lcd-scherm enorm te verlagen. Deze schermen worden aangestuurd met de energiezuinige narrowcasting player van Channel4all die niet meer dan 15 watt gebruikt tijdens enkele piek momenten.

Er zijn 30 vestigingen van Smullers op de grotere stations. De verdere uitrol van het nieuwe concept volgt in de loop van dit jaar.

« terug

bron: missethoreca.nl

Smullers nieuwe stijl open in Leiden
Channel4all - t. 0226 34 31 30 - f. 0226 34 38 10 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden