Narrowcasting nieuws

Onze narrowcasting oplossing in het nieuws

Heliomare kiest voor narrowcasting Channel4all

9 juli 2010
Heliomare geeft professionele aandacht aan mensen met een beperking. De organisatie ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij wonen, arbeidsintegratie, onderwijs, dagbesteding, revalidatie en sport.
lees meer »


Wellantcollege uitgerust met 'Schoolcasting' van Channel4all

2 juli 2010
Meerdere vestigingen van Wellantcollege hebben gekozen voor effectieve interne communicatie naar leerlingen en docenten met de narrowcasting oplossing 'Schoolcasting' van Channel4all. Op verschillende strategische plekken binnen Wellantcollege zijn beeldschermen geplaatst om leerlingen en docenten direct van informatie te voorzien.
lees meer »


Cityboard, nieuwe partner van Channel4all

18 februari 2010
Vanaf heden kunnen we Cityboard erkennen als volwaardig partner van Channel4all. Met de verschillende kanalen waarop Cityboard actief is, wordt het netwerk van Channel4all wederom succesvol uitgebreid.
lees meer »


Vijftien schermen voor Sportbedrijf Alkmaar

dinsdag 1 december 2009
Vanaf woensdag 4 november is de plaatsing van schermen binnen Sportbedrijf Alkmaar begonnen. De installatie is van start gegaan bij ijsbaan 'De Meent' en vervolgens uitgebreid naar zwembaden 'Hoornse Vaart' en 'De Hout'.
lees meer »


Channel4all bundelt krachten met Reco Screens

maandag 16 november 2009
Vrijdag 13 november is de samenwerking tussen Channel4all en Reco Screens van start gegaan. Beide partijen bundelen hun krachten. Reco Screens heeft een uitgebreid netwerk binnen gemeentelijke instanties, scholengemeenschappen en sportbedrijven.
lees meer »


Sociale Verzekeringsbank kiest voor Channel4all

maandag 3 augustus 2009
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is dé uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Zij zorgen ervoor dat u, uw kinderen, of uw ouders op tijd én correct hun kinderbijslag, AOW-pensioen of nabestaandenuitkering Anw ontvangen. Dit doet de SVB in opdracht van de overheid, al meer dan honderd jaar.
lees meer »


Wisebits beschikbaar voor narrowcasting netwerk van Channel4all

vrijdag 31 juli 2009
Wisebits is een samenwerkingsproject van de RVU, Bas Haring en de Universiteit Leiden. Wisebits zijn korte (internet-) filmpjes van maximaal 90 seconden over wetenschap en filosofie.
lees meer »


Supervlaai opent 30ste filiaal

donderdag 9 juli 2009
Op vrijdag 10 juli 2009 opent Supervlaai Retail BV haar 30ste vestiging in het hartje van Arnhem. De locatie wordt gevestigd In hartje stad, op de hoek van de Bakkerstraat en de markt.
lees meer »


Tuincentrum Osdorp

vrijdag 15 mei 2009
Tuincentrum Osdorp heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Channel4all. Meer dan 20 schermen zijn verdeeld over verschillende afdelingen van dit 16.000 m2 overdekt winkelplezier.
lees meer »


Smullers nieuwe stijl opent haar deuren.

woensdag 29 april 2009
Afgelopen dinsdag opende judoka Dennis van der Geest, ambassadeur van de campagne Verantwoord Frituren, de eerste, compleet vernieuwde Smullers op Proefstation Leiden.
lees meer »


Nauwkeurige weersverwachting van het KNMI

donderdag 23 april 2009
Vanaf heden kunnen wij in samenwerking met het KNMI actuele en nauwkeurige weersverwachtingen tonen op ons narrowcasting netwerk.


Brandboxx Almere (TCN)

donderdag 12 maart 2009
FashionUnited, het platform voor de modebranche, heeft in samenwerking met Channel4all het Brandboxx Almere voorzien van een publieke narrowcasting oplossing. Brandboxx is een modecentrum van 35.000 m² gevestigd in Almere. Met 120 showrooms en ruim 250 merken is dit hét inkoop- en informatiecentrum voor alle detaillisten in de Nederlandse modebranche.

De bezoekers worden door middel van de beeldschermen op de hoogte gehouden van actueel nieuws in de modebranche. Verder zullen de nieuwe collecties van o.a. s.Oliver, O’Neill, Angels, Cream, Kello, Pardon, One Step, Wax en Soya Concept worden getoond.


Wiesell Makelaardij kiest voor Channel4all

maandag 2 maart 2009
Het actuele huizenaanbod van WIESELL makelaardij wordt in eigen huisstijl op digitale schermen weergegeven in de etalage.
lees meer »


Kamer van Koophandel Alkmaar

vrijdag 30 januari 2009
De Kamer van Koophandel Alkmaar heeft gekozen voor de narrowcasting oplossing van Channel4all. In samenwerking met ELMA Multimedia is een snelle en effectieve manier opgezet om d.m.v. een informatiezuil op locatie bezoekers te informeren met o.a. Kamer van Koophandel nieuws, opendagen en algemene informatie.Narrowcasting Nieuws RSS
Channel4all - t. 088 90 90 444 - f. 088 90 90 499 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden