Narrowcasting Food

Eenvoudige stappen naar succes

Deze nieuwe digitale communicatie blijkt erg in trek

Channel4all kan met digitale beelden uw beste producten optimaal onder de aandacht brengen. Zeker in uw branche is het van belang dat voorbijgangers en bezoekers worden verleid door smakelijke visuals. Met het juiste beeldgebruik kunt u de sfeer in uw zaak optimaliseren en vormen naar een thuisgevoel voor de klanten. Richt de aandacht op uw schermen met aantrekkelijke content en stimuleer de doelgroep tot impulsaankopen.

Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan willen we - samen met u - deze moderne communicatietechniek verwezenlijken. We begeleiden u door het proces, van analyse tot implementatie. De voordelen worden duidelijk voor u in beeld gebracht en we wijzen u op de mogelijke valkuilen. Gebruik narrowcasting als krachtig instrument van uw communicatieformule en geef uw doelgroep in slechts enkele ogenblikken een lekkere hap informatie.

Klik op de onderdelen voor meer informatie.
De onderdelen in het worden geheel verzorgt door Channel4all.


Kennismaking
Na een kort introductiegesprek brengen we met behulp van de zorgvuldig geselecteerde vragen uw omstandigheden zo volledig en efficiŽnt mogelijk in kaart.
Projectplan op basis van een grondige analyse
Met de verkregen informatie wordt uw situatie geanalyseerd. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen bezoeken we een aantal vestigingen.


In het projectplan worden uw doelstellingen duidelijk geformuleerd en we beschrijven de wijze waarop we ze kunnen realiseren. We brengen alle interne en externe kosten voor u in beeld en maken een inschatting van de te verwachten resultaten.
Presentatie & Optimalisatie
Het projectplan en de resultaten van de analyse kunt u aanwenden om het project te introduceren binnen uw bedrijf. Desgewenst kan Channel4all het plan presenteren of ondersteuning bieden voor eventuele vragen. Na de introductie wordt het plan bijgesteld en geoptimaliseerd.
Pilot
Er kan een pilot worden ingezet om het gehele proces te ondersteunen en ervaring op te doen. In de pilot zal de nadruk liggen op de gestelde (communicatie)doelstellingen, maar ook onderdelen als content, distributie, instructie, installatie, service en ICT worden getoetst.
Rapportage
Na de pilot zullen alle bevindingen worden gerapporteerd en gepresenteerd waardoor u een duidelijk beeld van het gehele project wordt verkregen.
Installatie en full-service dienstverlening
Na goedkeuring zullen we het plan volledig uitvoeren. Het systeem en de apparatuur worden bedrijfsklaar opgeleverd en u kunt rekenen op een full-service dienstverlening.


Klaar voor de toekomst

Communicatiewensen en operationele processen veranderen voortdurend, daarom is het van belang dat Chaboma volledig kan worden geconfigureerd aan deze nieuwe omstandigheden. Met de flexibiliteit van ons systeem bent u schaalbaar in alle richtingen. Meerdere schermen en aanvullende apparatuur kunnen moeiteloos op verschillende locaties worden toegevoegd.

Met deze formule bespaart niet alleen u tijd en geld, maar investeert u ook in uw marketing.Preview

Klik op de logo's voor een voorbeeld.
Big Snack SmullersDownloads

Ľ Food Branche narrowcasting folder [PDF ~600kb]
Ľ Big Snack narrowcasting folder [PDF ~600kb]

Uw voordelen

klik op de items voor meer info

Exapnad Gemakkelijk en snel
Channel4all maakt gebruik van Chaboma, een programma waarmee je het maximale resultaat behaalt met een minimaal aantal handelingen.
Exapnad Zuinig en verantwoord
Onze combinatie van prijswinnende apparatuur is zeer zuinig en verantwoord. U bespaart in veel gevallen meer dan 50% energie ten opzichte van vergelijkbare producten.
Exapnad Lage belasting
Het systeem gebruikt een zeer lage bandbreedte en heeft geen invloed op andere apparatuur.
Exapnad EfficiŽnt proces
Het systeem heeft weinig impact op de organisatie. Chaboma is zeer dynamisch en kan efficiŽnt worden ingericht, zodat het perfect aansluit op de workflow van uw bedrijf.
Exapnad Veilig en betrouwbaar
Channel4all maakt alleen gebruik van professionele apparatuur en betrouwbare software met bewezen kwaliteit. Voor alle onvoorziene omstandigheden zullen wij onze service-organisatie inzetten, en vergt dus geen inspanning van uw eigen personeel.
Exapnad Volledige projectbegeleiding
Channel4all zal u door het gehele proces van implementatie begeleiden. Voor het offertetraject zullen wij een kostenloze analyse van uw situatie maken en vervolgens leveren we een projectplan, dat binnen uw organisatie kan worden gepresenteerd.
Exapnad Full-service
Bij onverwachte omstandigheden kunt u rekenen op een professionele organisatie die alle ondersteuning kan bieden.

Gratis Pilot

Maak nu gebruik van de unieke mogelijkheid om een gratis pilot-project te starten.
Channel4all - t. 088 90 90 444 - f. 088 90 90 499 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden